Coolpad Wool/Mf - 950ден.

CARPRO COOLPAD WOOL/MF 130MM CUTTING PAD

CoolPad е уникатен груб пад за полирање, волна и микрофибер. Високо еластичен, со интегриран најлон кој овозможува ладење и проток на воздух. Изработени од чиста волна од Нов Зеланд со додавање на микрофибер за подлогата која служи како разладна врска помеѓу површината и машината. Функционалниот слој на воздушниот простор резултира со повеќе предности и супериорни резултати за полирање.

карактеристики:
Може да се користи на ексцентрични (DA) и ротирачки машини
Има помал ризик од холограми
Намалување на температурата на полирање до 35%
CoolPad е особено погоден за полирање површини чувствителни на пластифицирана површина
Флексибилност на заоблени и нерамни површини
Заштедете време поради брзо сечење и високи перформанси дури и на чувствителни површини
Дијаметар: 130mm

инструкции:
Користете ја ротирачката пол-машина со брзина од 600-1200 вртежи во минута
Користете DA машина со брзина од 3500- 4500 
Намалете го притисокот кон крајот на полирачкиот циклус.

 

 

 

Цена: 

950.00 ден

Марка: 

Категорија: