C.Quartz Professional

CQuartz Professional нано слој е развиен за професионалните детејлери на CarPro и за нивните клиенти кои имаат потреба од професионално инсталиран керамички слој. Врз основа на напредокот во текот на изминатите 6 години во нанотехнологијата на CQuartz, оваа формула се инфилтрира со флуоројаглероден композит и SiO2 со модифицирани наночестички за да обезбеди исклучително рефлектирачки и длабок сјај.

 

Секој атом на силициумот има повеќекратни молекуларни врски со флуоројаглеродите, што создава конструкција со висока густина. Еднаш врзан за површината CQuartz Professional не само што го штити сјајот и длабочината, туку и го подобрува. CQuartz Professional, исто така, ги отфрла загадувачите, изметот од птиците, бубачките и разновидните еколошки последици! Правилно да се одржува, CQuartz Professional ќе трае со години, до самиот крај вашиот автомобил ќе биде сјајен, почист и лесен за одржавање.

 

Издржливоста, долготрајниот хидрофобен ефект, отпорноста на водата и силната заштита од двете, киселини и базични хемикалии се зголемија во оваа про единствена верзија на CQuartz! Professional

Може да се нанесува на било која површина освен шофершајбната.

 

Достапно само за овластени инсталатери.

 

https://www.youtube.com/watch?v=IfevN_-NbVo&t=40s

Марка: 

Категорија: