CQUARTZ UK 3.0 - 4300ден.

CQUARTZ UK 3.0

Врз основа на оригиналната CQuartz технологија, CQuartz UK беше развиен во Обединетото Кралство за употреба во студени, влажни клими.

CQuartz UK Edition 3.0

Со подобрен сјај, подобрено однесување на водата, подобрена хемиска отпорност, накратко  подобрен на секој можен начин!

Зголемена отпорноста на солта од патот, а истовремено ја задржавме истата голема хемиска отпорност на pH 3 ~ 14!

За првпат CQuartz UK 3.0 е лесен за нанесување на температура од 3C до 40C!

Ќе добиете конзервативна издржливост во реалниот свет, во овој случај тоа е 18-24 месеци на CQuartz UK Edition 3.0.

Големина: комплет 30mL

 

Кварц нанотехнолошки слој

70% силициум-кварц со 99,99% чистота

Погоден за ладни или топли клими!

Супер лесно да се избрише - нелеплива површина

Киселина и база на хемиска отпорност 3 ~ 14 pH

Солена отпорност.

https://www.youtube.com/watch?v=Tq0DzzyR1mY

 

Цена: 

4,300.00 ден

Марка: 

Категорија: