Cut & Shine wool pad - 950 ден.

Cut & Shine wool pad

Волната е дизајнирана за екстремно сечење, погодно за полирање со DA и ротациона машина.
Подлошката од сунѓер пена беше прескокната за да се овозможи повеќе повратни информации и контрола при полирањето. Заменет со зашиена подлога за да се обезбеди исклучително силна структура која нема да се искривува, да не се витка или не пукне при полирање дури и под најтешките оптоварувања. Јагнешкото крзно од 125 мм обезбедува одлична моќ на сечење без заплеткување, згрутчување или кинење.

Само рачно перење, јагнешкото крзно не е погодно за во машина за перење.
Не користете омекнувачи за ткаенини.

 

Димензија -125 мм.

Димензија - 75 мм. цена 490 ден.

Цена: 

950.00 ден

Марка: 

Категорија: