DA MICROFIBER FINISHING PAD DMF6 / DMF5 - 1890ден.

DA MICROFIBER FINISHING PAD  DMF6 / DMF5 сунѓер од микрофибер за завршно полирање, за ексцентрични полир машини, пакување 2бр.

• Новата микрофибер технологија ја подобрува површината до висок сјај

• Дизајнирана сунѓерска основа за оптимална ефикасност на сечењето и контролирано чувство

• Оптимално за употреба со DA Microfiber Finishing Wax-D301

 

Дијаметар: 150 мм - 2390 ден.

Дијаметар: 125 мм - 1890 ден.

Пакување: 2 парчиња

 

 

Цена: 

2,390.00 ден

Марка: 

Категорија: