Denim Pad - 390ден.

CARPRO DENIM ORANGE PEEL REMOVAL PAD

Ја отстранува кората од портокал и длабоки гребнатини додека се полира
Еквивалентно на 2000P без оштетување и остатоци од брусање
Отстранете ја кората од портокал без матирање.
Помалку прашина и чистење пред полирање
За ротирачки машина за полирање.
Еквивалентно хартија 2000P
ЗАБЕЛЕШКА: Тест пред да го користите. Користете мала количина на притисок и често внимавајте / мерете температура.
Дијаметар: 135mm

 

 

Цена: 

390.00 ден

Марка: 

Категорија: