DFF6 DA Foam Finishing disc 6'' - 1400ден.

DFF6 DA Foam Finishing disc 6'' сунѓер за завршна обработка/нанесување восок за ексцентрична машина за полирање, стуктура фина, црна за финиширање

Дијаметар :150 мм.

 

 

Цена: 

1,400.00 ден

Марка: 

Категорија: