Essence CarPro Primer - 1250ден.

CarPro Essence е уникатна комбинација на нано технологија, високо сјајна смола и фини абразиви кои се вклопуваат на микроскопско ниво и даваат неверојатен резултат.
- Ги отстранува малите гребнатини
- дава висок сјај
- полу-перманентна способности за полнење, се препорачува да се стави Reload или CQuartz нано заштита за издржливост
- дава слој од Sio2 кварц заштита
- може да се примени со рака или машина за полирање DA

инструкции:
- Користете груб (црвен) сунѓер со микрофибер 
- за максимален сјај се препорачува фин сунѓер (црн)
 

пакување: 250 мл

Цена: 

1,250.00 ден

Марка: 

Категорија: