ESSENCE PLUS TOP JEWELING AGENT - 1550ден.

CarPro Essence Plus е уникатен производ за поправање на постоечкото нано / керамичка заштита.
карактеристики:
Висок сјај
Поправете ја постоечката нано заштита
Дополнителен слој од SiO2 кварц заштита
Користете со ексцентрична машина за полирање или рачно
Формулирана за професионална употреба на возила однапред-заштитени
Чисти, дава сјај и заштита: на лакирани површини, PPF, Хром и стакло

Инструкции за употреба како поправка на постоечкиот нанослој:
Подготовка:
1. Измијте ја површината  и темелно ја исчистите со Iron X и Tar X. Измијте и исплакнете добро.
2. Исушете го возилото и исчистете со CarPro Eraser

 

пакување: 250мл.

Цена: 

1,550.00 ден

Марка: 

Категорија: