HYBRID CERAMIC WAX - 1250ден.

MEGUIAR’S HYBRID CERAMIC WAX

Лесно за употреба
ХИБРИДНА КЕРАМИЧКА ЗАШТИТА : Напредна хибридна технологија SiO2 обезбедува заштита со керамички восок
Заштита и издржливост над конвенционалниот восок
Со новата напредна хибридна Si02 технологија ќе ја добиете керамичката заштита која е толку лесна за користење, што всушност можете да нанесете восок на автомобилот додека го перете. . Имате керамичка заштита и издржливост / трајност подалеку од конвенционалната заштита од восок.

пакување: 769 мл.
 

https://www.youtube.com/watch?v=u7RqQ6rHZkg&t=12s

Цена: 

1,250.00 ден

Марка: 

Категорија: