Orange Pad - 650ден.

CARPRO POLISHING PAD – ORANGE 130mm

Полиуретанска пена со висока густина, средна тврдост, полирање и отстранување сврлови, мултифункционален сунѓер, идеален за DA машини за полирање.
Дијаметар: 130mm

 

 

Цена: 

650.00 ден

Марка: 

Категорија: