Reflect CarPro - 1550ден.

CarPro Reflect - фина паста за полирање за висок сјај.
Развиена да ја надополни линијата на CQuartz на нанотехнолошките премази со мешавина на фини абразиви кои брзо се распаѓаат.

Едноставна за користење, за кратко време, нула полнење или маскирање дефекти, одлични резултати на тврди и меки видови на лак и извонредно рефлективен изглед како огледало

карактеристики:
Создава екстремна рефлексија и сјај.
Без филери, безбедно во лакирници 100% (без силикон) без восок, без полимер и без тефлон.
Нема прашина
Одлично за DA и за ротирачка машина, како и за рачно полирање.
Отстранува лесни гребнатини.

инструкции:
Нанесете многу тенка линија или X на сунѓерот 
Разнесете на површината од производот со мала брзина  на површината (околу 50 x 50cm)
Зголемете ја брзината на машината
Намалете го притисокот и / или брзината на крајот од работата
Избришете ја полираната површина со сува и чиста крпа микрофибер.

 

пакување: 1 кг. - 2790 ден.

пакување: 500гр.

 

Цена: 

1,550.00 ден

Марка: 

Категорија: