Ultracut Extreme Cut Compound - 2890 ден.

Ultracut Extreme Cut Compound

CarPro Ultracut е најгрубата паста што CARPRO ја има создадено досега.
Ultracut содржи коктел од целосно намалување на абразивите, кои корегираат сериозни несовршености, а во исто време создаваат минимално замаглување. Во комбинација со падови за полирање CARPRO (волна, флеш, коол) или микрофибер за исклучително ефикасно отстранување на дефектот.

Иако Ultracut е дизајниран за ротациона употреба, може да постигне и неверојатни перформанси со машини DA. Исклучително мала прашина и масла, кои овозможуваат подолга обработка на абразивите, овозможува целосно распаѓање на абразивите со помалку оштетувања и холограми.

пакување: 1кг.

пакување: 500гр. цена 1650ден.

 

 

Цена: 

2,890.00 ден

Марка: 

Категорија: