Алат за отстранување тапацир 19пар. - 3150ден.

НЕ Е ДОСТАПНО

 

Алатката за тапацир содржи 19 парчиња пластични и метални алати за вадење на лајсни, штипки, држачи и сл., од надворешноста и во внатрешноста на возилото.

Алатите се изработени од цврста пластика која гарантира издржливост, а поради нивниот дизајн нема да ги оштетат површините што треба да се вадат. Металните алатки овозможуваат лесно отстранување на поцврстите штипки, а помалите клучеви за исклучување на конектори.
 

 

Цена: 

3,150.00 ден

Категорија: