CLARIFY GLASS CLEANER - 590ден.

CARPRO CLARIFY GLASS CLEANER

Чистачот за стакло CarPro Clarify е формулиран за чистење на најсилната нечистотија без оштетување на хидрофобната обвивка. Тој е дизајниран да ги отстрани / исчисти нечистотиите од патот, маслото, отпечатоците од прсти, нечистотијата и другите загадувачи.
Појаснување: многу ефикасно и безбедно за употреба за чистење на внатрешноста и надворешноста од стаклото и ја остава стаклената површина во совршена јасност секој пат!
Пакување: 500мл

https://www.youtube.com/watch?v=rjeo_CPxIwk

 

 

 

Цена: 

590.00 ден

Марка: 

Категорија: