GOLD CLASS RICH LEATHER & VINYL CLEANER - 590ден.

MEGUIARS GOLD CLASS RICH LEATHER & VINYL CLEANER

Нашата нова формула ги отстранува дамките засновани на масло и вода и истовремено чисти површински нечистотии за да создаде "чист изглед" како "нов". Meguiars Gold Class за кожа и винил е брзо решение за чистење на сите површини од кожа и винил.

За разлика од силните хемикалии за чистење кои ги нагризуваат природните масла во кожата, овој лесен за употреба чистач ќе ги отстрани дамките, како и да обезбеди ревитализиран изглед на кожата и површина од винил. Совршено се вклопува со Meguiar's Gold Class Conditioner регенератор за кожа.
Пакување:473 ml

 

https://www.youtube.com/watch?v=qzchrFkFi-Y

Цена: 

590.00 ден

Марка: 

Категорија: