MEGUIAR’S CARPET & CLOTH RE-FRESHER - 590ден.

MEGUIAR’S CARPET & CLOTH RE-FRESHER

Совршено решение за брзо отстранување на несакани мириси, едноставно прскајте каде што мириса или напрскајте откако ќе ја исчистите површина. 

Развиено специјално за внатрешноста на автомобилот, со пријатен мирис на нов автомобил.
ИНСТРУКЦИИ: добро протресете, за најдобри резултати, отстранете го изворот на несакан мирис (исчистете ја површината), темелно исчистете го валканиот тепих или ткаенината.

Прскајте лесно преку погодените области додека површината е малку влажна. Оставете го производот да навлезе подлабоко во третираната област. 

Совет: Екстремни проблеми со мирис може да бараат друга апликација.

 

Пакување: 710ml

https://www.youtube.com/watch?v=d409mKyftQg

Цена: 

590.00 ден

Марка: 

Категорија: