NATURAL SHINE PROTECTANT - 790ден.

NATURAL SHINE PROTECTANT средство за чистење внатрешност на автомобилот, дава природен сјај на внатрешноста.

чисти и заштитува

3M Scotchgard ™ - бренд со кој сте верувале со години - сега е достапен во производите на Meguiars. Двајца врвни производители на производи за површинска нега се здружија за да му дадат извонредна заштита на вашето возило!

 

 Пакување 473 мл.

https://www.youtube.com/watch?v=3lnixYpTcvU&t=78s

Цена: 

790.00 ден

Марка: 

Категорија: