QUIK DETAILER INTERIOR - 760ден.

QUIK DETAILER INTERIOR средство за брзо и детално чистење на внатрешноста на автомобилот.

Чистење на внатрешноста за само неколку минути!

Кој вели дека брз чистач е само за боја? Meguiars  сака да ги почувствувате истите погодности и брзи резултати во вашето возило како што го правите надвор од вашето возило, така што тие го создадоа Quik Interior Detailer. Напрскајте и избришете ја секоја тврда површина во вашето возило за чист изглед и свеж мирис.

 

Quik Interior Detailer не остава никакви остатоци на внатрешните површини, па можете да го користите на вашите кожени или платнени седишта. Ја ревитализира бојата и текстурата на внатрешноста, така што изгледа како да го чистите редовно, дури и ако не сте. Формулата со висока масленост е безбедна за употреба .

Чувајте го Meguiars Quik Interior Detailer во вашето возило, заедно со чиста крпа. Брзото ракување над површините ќе го направи вашиот ентериер да изгледа чисто.

 

Пакување 473 мл.

https://www.youtube.com/watch?v=3lnixYpTcvU&t=78s

Цена: 

760.00 ден

Марка: 

Категорија: