SUPREME SHINE PROTECTANT - 790ден.

SUPREME SHINE PROTECTANT средство за чистење и заштита на внатрешноста на автомобилот, дава висок сјај на внатрешноста.

Напредна Scotchgard ™ заштита!

Дајте на својата внатрешност сјај со Meguiars Supreme Shine Protectant сега и со Scotchgard ™ како заштита!

Подобрете ја бојата и длабочината и обезбедете заштита со само еден слој од Meguiars Supreme Shine Protectant. Оваа не-мрсна, hi-shine заштита за гума, пластика и винил ќе ја направи внатрешноста на вашиот автомобил да изгледа добра како и надворешноста.

Освен добар изглед, оваа подобрена верзија на Meguiars Supreme Shine Protectant нуди подобра заштита од UV , заштита на гумени, винилни и пластични површини. Моќните УВ блокатори, исто така, помагаат да се заштитат од оштетување од сонце што може да предизвика пластиката да стане бледа, напукнување и промена на бојата.

3M Scotchgard ™ - бренд со кој сте верувале со години - сега е достапен во производите на Meguiars. Двајца врвни производители на производи за површинска нега се здружија за да му дадат извонредна заштита на вашето возило!

Meguiars Supreme Shine Protectant работи внатре и надвор од вашето возило! Овој моќен заштитник брзо го трансформира изгледот на контролните табли, панели на вратите, пластични браници и гуми. Бојата станува подлабока и побогата, а сјајот е значително зголемен. Нема повеќе досадна завршница. Нема повеќе мрсен финиш.

Meguiars изгледа добро и работи одлично! Заштитете и разубавете ја внатрешна и надворешна гума, винил и пластика.

 

Пакување 450 мл.

https://www.youtube.com/watch?v=3lnixYpTcvU&t=78s

Цена: 

790.00 ден

Марка: 

Категорија: