Ultimate Leather Detailer - 950ден.

Meguiar’s Ultimate Leather Detailer

3-во-1 средствo за чистење на кожата, балсам за кожата и УВ заштита 
Ultimate Leather Detailer Meguiars ’обезбедува брзо и лесно решение за одржување  на вашата кожа. Моќните состојки за чистење безбедно ги отстрануваат нечистотиите  за да го обноват природниот изглед на кожата. Алое и богати агенси за кондиционирање / регенерирање обезбедуваат меко и еластично чувство . УВ-блокаторите и заштитните полимери работат заедно за да ја заштитат вашата кожа. Резултатите се чиста, негувана и заштитена кожа која има длабок, богат сатен сјај што ја прави вашата кожа да изгледа најдобро.

Упатства за употреба: Протресете го шишето пред употреба. За најдобри резултати, нанесете на ладна површина. Не користете на чисти пластични екрани. Испитајте ја цврстината и компатибилноста на бојата во мала, незабележителна област. Напрскајте директно на апликаторот или микрофибер крпа, работејќи дел по дел на површината. Избришете го вишокот со чиста крпа од микрофибер.
СОВЕТ: Може да се користи и на пластични и на винилни површини
- Ултимејт 3 во 1 ја чисти, чисти и штити на еден лесен чекор
- Создава богат, сатенски сјај без мрсен изглед или чувство
- Брзо и безбедно ја чисти нечистотијата и го обновува оригиналниот изглед
- Кондиционерот ја освежува кожата за рафиниран изглед и чувство
- Трајните полимери и УВ блокатори ја штитат и одржуваат кожата

 

https://www.youtube.com/watch?v=r_l4VcKp42Y

 

Цена: 

950.00 ден

Марка: 

Категорија: