Ultimate Quick Detailer

Најсовремен спреј со висок сјај! Meguiars®, компанијата која го донесе за автомобилските ентузијасти првиот светски спреј detailer, сега  воведува револуционерен производ кој делува како detailer спреј и ја подобрува заштитата на восокот. Оваа сосема уникатна формула претставува значителен напредок во технологијата! Преку употреба на нов хидрофобен полимер технологија ™, Meguiar  создаде спреј detailer кој всушност одбива вода, поднесува  повеќе перења, и додава дополнителна заштита. Резултатот е мазна,темна  површина и неверојатно одбивање на вода! Ќе почувствувате дека вашата крпа речиси лебди на површината. Нежната формула е безбедна за сите видови на бои, вклучувајќи ги и најновите и може да се користи секојдневно да се отстрани прашина и нечистотија да се направи вашиот автомобил да изгледа апсолутно најдобар. Тоа е толку лесно, можете да го исчистите вашиот автомобил за помалку од 10 минути!

 

Пакување:  650мл.

https://www.youtube.com/watch?v=urHNKpQZBpY

Цена: 

850.00 ден

Марка: 

Категорија: