InnerScrub ракавица - 950ден.


CARPRO InnerScrub

Исклучително ефикасна ракавица за внатрешност,  лесно да ги чисти речиси сите внат... повеќе

Ultimate Paste Wax -2290ден.


Долготрајна заштита и длабоки, темни рефлексии.

Добивате издржливост и сјај до максимум со Meguiars Ultimat... повеќе

GOLD CLASS WAX - 1490ден.


GOLD CLASS WAX  златна серија восок, дава додатен сјај на темни возила содржи природен карнауба восок, трајност 2-3 месец... повеќе

GOLD CLASS WAX - 1490ден.


GOLD CLASS WAX  златна серија восок, дава додатен сјај на темни возила содржи природен карнауба восок,... повеќе

NXT TECH WAX 2.0 - 1650ден.


НЕ Е ДОСТАПНО

 

NXT TECH WAX 2.0  следна генерација течен восок, се нанесува рачно и ма... повеќе

CLEANER WAX - 990ден.


CLEANER WAX  3 во 1 восок течен или паста, ист ефект течниот може да се нанесе и со ротирачка машина за полирање... повеќе

Hybrid Ceramic Liquid Wax - 1490ден.


Комплетно нова, напредна хибридна технологија Si02, има предност на керамичка заштита што го штити... повеќе

Soft99 Fusso Coat 12 Months Wax Dark - 2290ден.


Fusso е синтетички слој кој создава заштитна хидрофобна обви... повеќе

Pages