AUTOSOL Metal Polish - 500ден.


Пастата за полирање за метални површини е еден од најпопуларните производи на Autosol.

... повеќе

ALL PURPOSE CLEANER - 690ден.


 ALL PURPOSE CLEANER

Универзален чистач наменет за отстранување нечистотии кои шампонот и... повеќе

CITRUS BLAST WASH & WAX - 1950ден.


MEGUIAR’S CITRUS BLAST WASH & WAX

Висококвалитетен ш... повеќе

WWHC7 волна за полирање груба - 1190ден.


WWHC7 волна за полирање груба, дијаметар 17,8цм.

 

 ... повеќе

DMX5 микрофибер - 1290ден.


• Новата микрофибер технологија намалува тешки до умерени површински оштетувања на лакот без свр... повеќе

DFF6 DA Foam Finishing disc 6'' - 1400ден.


DFF6 DA Foam Finishing disc 6'' сунѓер з... повеќе

WRFF7 сунѓер за машинско полирање - 1400ден.


WRFF7 сунѓер за машинско полирање, структура фин, црн, над... повеќе

Pages