Акцесоари

Четки сет за внатрешност - 1400 ден.

Koch Chemie Interior Brush Set... повеќе

Четка за кожа - 350 ден.

НЕ Е ДОСТАПНО

 

Colourlock

Четка за кожа

 

2Face MF 200gsm CARPRO - 150 ден.

CarPro 2Face MF 200gsm

CarPro 2Face
Нова генерација на висококвалитетни микрофибер крпа погодни за повеќенаменска употреба за нега на автомобили.

- 40x40

- 200 гр
- 4 бои
- Двостранa

 

Krauss Peg Board држач за полирка - 1150 ден.

НЕ Е ДОСТАПНО

 

Krauss Peg Board држач за полирка

големина 20 x 17.5 x 9 цм. ( Ш , В , Д )

 

Krauss ѕиден држач за полирка - 1950 ден.

НЕ Е ДОСТАПНО

 

Krauss ѕиден држач за полирка.

тежина 556 гр.

димензија 60 x 25,5 x 10 цм. ( Ш , В , Д )

 

Fresso Dark Delight - 400 ден.

Fresso Dark Delight

 

Fresso Dark Delight 50ml - 800 ден.

Fresso Dark Delight 50ml

 

пакување:50 мл.

четка за кожа мека - 350 ден.

НЕ Е ДОСТАПНО

 

FX Protect

Четка за кожа мека.

 

Округла четка за хемиско чистење, средна - 800 ден.

НЕ Е ДОСТАПНО

 

Округла четка за хемиско чистење, средна medium - 800 ден.

Округла четка за хемиско чистење, мека - 800 ден.

НЕ Е ДОСТАПНО

 

Округла четка за хемиско чистење, мека  soft.

Pages

Subscribe to Акцесоари