Акција

ULTIMATE FAST FINISH - 1490ден./ 1190 ден.

MEGUIAR’S® ULTIMATE FAST FINISH

Револуционерен концепт за заштита и најлесниот начин на апликација.
• Технолошки напредна, иновативна, синтетичка полимерна обвивка обезбедува „water beading“ по миењето.
• Најбрз и најлесен начин за заштита на вашиот лак.
• Едноставно испрскајте и избришете за да заблеска и заштити бојата
•... повеќе

MEGUIARS SPEED CUT COMPOUND М95 - 5600ден.

 MEGUIARS SPEED CUT COMPOUND М95

Брзо сечење, традиционално чувство на полирање, заедно со модерна технологија
• Брзо отстранете траги од 1200 абразивни хартија
• Одлично за отстранување на гребнатини, траги од кисели дождови, сврлови / холограми
• Лесен за употреба, кристално чист, дава брзи резултати.
• За оптимални... повеќе

ENGINE DRESSING - 650ден./ 520 ден.

MEGUIARS ENGINE DRESSING

Безбедно ги освежува и штити сите материјали во моторниот простор.
Специјална формула спречува напукување, избледување и зацврстување на пластиката.
Пакување:450 мл.

https://www.youtube.com/watch?v=HK0dW1gvhQk

 

 

... повеќе
MEGUIARS PAINT PROTECT - 1099ден./ 880 ден.

MEGUIARS PAINT PROTECT

Моќната заштита за лак едноставно стана полесна!
Заштита на лакот на Meguiar обезбедува 365 дена издржливост. Нема триење, нема полирање,  дури и по една година на еднаш неделно перење на автомобилот, сеуште одбива вода, а со тоа го штитите автомобилот.
Meguiars Paint заштитата е чиста синтетика и полесно се... повеќе

NXT GENERATION CAR WASH - 450ден.

NXT GENERATION CAR WASH  шампон концентрат 128:1

Најгуст концентрат шампон на пазарот,содржи омекнувач за тврдата вода, влијае на белите дамки кои се појавуваат по миењето.

 

Meguiars експертите во дизајнот на синтетичка полимерна технологија доведоа до развој на целосно синтетички концентрат-шампон кој ги отстранува и елиминира најтешките нечистотии, со... повеќе

GOLD CLASS SHAMPOO & CONDITIONER - 490ден.

GOLD CLASS SHAMPOO & CONDITIONER шампон концентрат 128:1

Шампон наменет за темни возила, содржи во себе и заштита.

Богат и луксузен производ дизајниран за миење и освежување на бојата во еден лесен чекор. Оваа врвна мека формула со пена ја отстранува тврдата нечистотија и загадувачите без да ја загрози заштитата од восок. 

Ова е... повеќе

Subscribe to Акција