Детално перење и чистење на автомобили

MULTI.X - 690ден.

CARPRO MULTI.X

Multi.X доаѓа во концентрирана формула способна да ги отстрани сите видови на нечистотија и несакани дамки! Ние препорачуваме разредено 1:20  или 1: 100 за чистење под висок притисок.

Забелешка: Пред употреба, проверете го на задскриен дел од површината на материјалот што треба да се исчисти! 
CarPro Multi... повеќе

CITRUS BLAST WASH & WAX - 1950ден.

MEGUIAR’S CITRUS BLAST WASH & WAX

Висококвалитетен шампон со восок
Особено формулиран за чистење на сите надворешни површини на вашите возила со помалку време и вода.
Карнауба восокот дава висок, видлив сјај после миење.
Единствената формула овозможува пењата веднаш да работи и брзо да и отстранува... повеќе

HYPER WASH - 2490ден.

HYPER WASH   шампон концентрат за перење 400:1

Секојдневните соодноси на разредување се застарени кога се споредуваат со овие шампони за миење Meguiars Hyper Wash. Со користење на иновативни технологии, Meguiars создаде производ кој произведува богата и стабилна пена со разредување во сооднос 400: 1. Неговата биоразградлива формула безбедно... повеќе

GLASS CLEANER CONCENTRATE - 2250ден.

GLASS CLEANER CONCENTRATE  чистач за стакло концентрат 10:1

Нашиот концентрат за чистење на стакло лесно ги отстранува тешките остатоци од нечистотија од коловоз, чадот од цигари и слично, произведува кристално чиста површина.

За секој концентриран галон , добивате единаесет галони средство за чистење на стаклото.

... повеќе
HYPER DRESSING - 4800ден.

НЕ Е ДОСТАПНО

 

HYPER DRESSING средство за чистење и одржување на внатрешност на авомобилот 

Досега, индустрискиот просек за разредување на водeна основа беше еден на еден или подготвен за употреба. Meguiar's Hyper-Dressing се разредува до четири на еден за различни нијанси на сјај. Еден производ, повеќе начини за... повеќе

WHEEL BRIHTENER - 2250ден.

WHEEL BRIHTENER средство за фелни концентрат 4:1 може да се користи на сите фелни.

Meguiars® Wheel Brightener е избор за производ на професионалци кои бараат моќен инструмент за чистење на тркала, кој брзо и ефикасно ја отстранува тешката прашина од сопирачките. Постои тенка линија помеѓу ефикасно чистење и опасни производи за употреба.

Дава... повеќе

ALL PURPOSE CLEANER PLUS - 1650ден.

ALL PURPOSE CLEANER PLUS средство за хемиско чистење на внатрешност (ткаенина, пластика, кожа, винил ) може да се користи машински не создава пења. 

Се разредува по потреба:

- 4: 1 За исклучително валкани внатрешни површини, како и моторот, гумата, калникот.

- 10: 1 За средно валкани површини во возилото.

- 20... повеќе

ALL PURPOSE CLEANER - 1390ден.

ALL PURPOSE CLEANER средство за хемиско чистење на сите површини.

Пената ја крева нечистотијата на површината, додека уникатната мешавина на омекнувач го подобрува изгледот и чувството на ткаенината, пластика, винил, па дури и на кожа.

Употреба на  ( ткаенина, пластика, кожа, винил ), не е за машинско користење создава пења.

... повеќе

LAST TOUCH SPRAY DETAILER - 1990ден.

LAST TOUCH SPRAY DETAILER завршен слој после перње на автомобилот ( дава додатен сјај ), брз чистач, идеален за одржавање возила во автосалон, присутен на сите изложби на автомобили и сите саеми, се користи како подмачкувач за глина.

Примена: подготовка за конечно и брзо чистење на лакирани површини во автомобилската индустрија... повеќе

Subscribe to Детално перење и чистење на автомобили