Професионална употреба

KRAUSS SPEED DRY 200C 2×1.100W

НЕ Е ДОСТАПНО

 

KRAUSS SPEED DRY 200C 2×1.100W

Spotrepair линија за сушење боја SPEED DRY 200C
IR сушачите KRAUSS се подобри од вообичаеното сушење на воздух бидејќи зрачењето продира во материјалот и го суши слојот од лакот одвнатре кон надвор. Ова го спречува создавањето на кожа или меурчиња на... повеќе

Krauss Flexible shaft polishing tool kit T1

НЕ Е ДОСТАПНО

 

Krauss Flexible shaft polishing tool kit T1

Комплет со алат за полирање со флексибилно вратило T1. Посебно е погоден за фино завршување на лакирани површини. Поради различните големини, влошките може да се користат флексибилно за сите делови на возилото.
Малите влошки се особено погодни за... повеќе

Krauss Superpolish R3 kit (41pcs)

НЕ Е ДОСТАПНО

 

Krauss Superpolish R3 kit (41pcs)

Практичниот Mini-Polisher е идеален за т.н  на „поправка на место“.
Новите мотори се карактеризираат со поволни карактеристики на вртежен момент, високи перформанси и неспоредлива издржливост.
Комплетот вклучува:
– Мини ротирачки... повеќе

Krauss Superpolish P7

НЕ Е ДОСТАПНО

 

Krauss Superpolish P7

Машина за полирање SUPER POLISH P7 на KRAUSS за полупрофесионална и професионална употреба, погодна за обработка на лакирани површини на моторни возила, чамци, камп приколки и сл.
Полирачот доаѓа со рачка и флексибилна полиуретанска подлога од 125 мм/5 инчи
SUPER POLISH P7 има исклучително... повеќе

Krauss Shinemaster S15

НЕ Е ДОСТАПНО

 

Krauss Shinemaster S15

Нов ефикасен прекинувач за брзина
Помоќен мотор од 1000 W
Механизам за тивка работа
Изменет дизајн за подобро ракување
Неколку брзини, вклучен/исклучен лизгачки безбедносен прекинувач!
Ергономски дизајн и удобна покривка за глава, мека на допир!
Затворената 100%... повеќе

Subscribe to Професионална употреба