Контакт

Administrator's picture

За нас

Деа профикеар од 2017 год. е официјален застапник за производите на Американскиот производител Meguiars и Корејскиот CarPro. Од истиот момент се роди и идеја за веб продавница која ќе ги направи подостапни производите за професионалниот детејлинг и за етузијастите кои ги почитуваат своите автомобили. Нашата визија е да во иднина на едно место пронајдете се што ви е потребно за вашиот автомобил да изгледа беспрекорно.

  • ул. Влае бр.43
  • 1000 Скопје
  • Телефон: 071 249 157
  • Email: dejan@autopro.mk

Пратете ни порака