Meguiar’s Triple Duty Detail Brush - 650ден.

Совршена четка 3 ВО 1: Три различни големини за сите тешко достапни места во вашето возило.

Се состои од 3 глави:
Глава за четка 1
12 мм: должина на четката
45 x 7mm: површина со четка
Долги влакна од 12 mm идеални за чистење на пластични и гумени површини

 

Глава за четка 2
5 мм: должина на четката
24x2mm: површина на четката
Кратки и силни влакна од 5 mm 

 

Глава за четка 3
12 мм: должина на четката
8 x 5 mm: површина со четка
Долги влакна од 12 mm за чистење на мали, тесни и недостапни места

 

 

Цена: 

650.00 ден

Марка: 

Категорија: