WheelsMitt ракавица - 990ден.

CAPRPO WheelsMitt

Од едната страна има погруба ткаенина за посилно  отстранување на нечистотијата, додека другата е направена со мек микрофибер за понежно чистење.

пакување 1 парче.

 

 

Цена: 

990.00 ден

Марка: 

Категорија: