GOLD CLASS SHAMPOO & CONDITIONER - 1200ден.

GOLD CLASS SHAMPOO & CONDITIONER шампон концентрат 128:1

Шампон наменет за темни возила, содржи во себе и заштита.

Богат и луксузен производ дизајниран за миење и освежување на бојата во еден лесен чекор. Оваа врвна мека формула со пена ја отстранува тврдата нечистотија и загадувачите без да ја загрози заштитата од восок. 

Ова е вистинската работа! - не е некоја евтина имитација на сапун означен за автомобилска употреба . Инфериорен производ кој не содржи сурфактанти (или површниско активни супстанции-surface acting agent ) , толку се погрешни за автомобилската боја, тие ефективно го отстрануваат финишот со сите негови заштитни восоци. 

Повеќето од нас имаат незадоволство да станат жртви на лажно етикетирање во минатото. Но сега, љубителите и ентузијастите се далеку пософистицирани и многу повеќе внимаваат за тоа што ќе се дозволи да ги допре своите негувани возила, затоа Meguiars е  нега повеќе од 100 години.

Тајната мешавина на одржувачите ја хранат површината, лубрикантот кој го содржи делува за подмачкување на површината за перење, спречувајќи ги абразивните ефекти предизвикани од триење.

Има доволно моќ за чистење за да се бори со дури и натврдокорната нечистотија, но е толку нежен што вашиот восок ќе остане целосно непроменет.

 

Пакување:  1.89L (концентрат 128: 1)

https://www.youtube.com/watch?v=3IAfF0kB6O4

Цена: 

1,200.00 ден

Марка: 

Категорија: