Hybrid Ceramic Wash & Wax - 1490ден

Совршен начин за чистење на вашиот автомобил со кој ја зголемувате заштитата помеѓу редовните нанесувања на восок.
Комбинира две уникатни течности во една за да обезбеди уште подобри резултати какви што досега не сте имале.

Хибридниот керамички шампон на Meguiar е формулиран да ја остави површината мазна, со слаба пена која нежно ги подига и ги измива загадувачите и нечистотијата. Хибридниот керамички SiO2 Boost на Meguiar е адитив за восок кој обезбедува моментална заштита.

Работејќи во тандем, добивате мазно и чисто возило кое „лудо“ ја отфрла водата од површината!
Hybrid Ceramic Wash & Wax е идеален за употреба со Meguiar's Hybrid Ceramic Wax Spray и/или хибриден керамички течен восок (компатибилен со сите шампони и восоци на Meguiar)

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Z7rpdD3B1rE

Цена: 

1,490.00 ден

Марка: 

Категорија: