NXT GENERATION CAR WASH - 1200ден.

NXT GENERATION CAR WASH  шампон концентрат 128:1

Најгуст концентрат шампон на пазарот, содржи омекнувач за тврдата вода, влијае на белите дамки кои се појавуваат по миењето.

 

Meguiars експертите во дизајнот на синтетичка полимерна технологија доведоа до развој на целосно синтетички концентрат-шампон кој ги отстранува и елиминира најтешките нечистотии, со екстремна "пена" ефект. Без детергент и pH избалансирана формула, тој нема да  наштети и да го отстрани вашиот восок од возилото, како и на гумени, винилни и пластични делови од возилото. Шампон за перење Meguiars NXT generation е првиот чекор што го зацврстува автомобилот и во исто време ги подготвува боите за примена на восок Meguiars NXT genration 2.0.

Не содржи сурфактанти ( површниско активни супстанции-surface acting agent )

 

Пакување:  1.89L (концентрат 128: 1)

Цена: 

1,200.00 ден

Марка: 

Категорија: