NXT GENERATION TECH WAX 2.0 PASTE - 1650ден.

NXT GENERATION TECH WAX 2.0 PASTE

NXT Generation® Tech Wax® 2.0 е научен успех што воведува нова димензија на сјај и заштита. Оваа подобрена формула создава неверојатно длабоки, живописни бои и драматично јасен изглед.
Пакување: 311 г.

 

 

 

 

Цена: 

1,650.00 ден

Марка: 

Категорија: