Soft99 The King of Gloss Dark - 1950ден.

НЕ Е ДОСТАПНО

 

Овој восок ќе создаде дебел, длабок сјаен слој од синтетички смоли, сличен ефект на безбоен лак за нокти. Овој восок доаѓа од Јапонија, има благ овошен мирис. Одличен сјај, сигурно ќе ги исполни сите ваши очекувања. Достапно во две варијанти, во зависност од бојата на вашето возило.

За возила со потемна боја. Употреба: Подгответе го возилото темелно со миење со pH-неутрален шампон и деконтаминација на бојата на автомобилот со користење глина или други производи. Нанесете го производот на сунѓер со нежно бришење во восокот после отворање на конзервата. Нанесете восок во тенок слој со кружни движења. Почекајте додека восокот се исуши на површината. Избришете го остатокот од восок / отстранете го со сува и чиста микрофибер крпа.

Пакување: 300гр

https://www.youtube.com/watch?v=LaLYuax4_k4

 

Цена: 

1,950.00 ден

Категорија: