ULTIMATE WASH & WAX - 1200ден.

ULTIMATE  WASH & WAX концентрат шампон со восок 128:1

Ако сакате да заштедите време - а кој не? - треба да се обидете со Meguiars Ultimate Wash & Wax. Оваа револуционерна формула содржи дисперзиран восок, за разлика од повеќето средства за миење со восок. Дисперзиран восок останува на бојата после испирање, така што нема да добиете илузија на восок, ќе добиете вистинска заштита од восок

Meguiars Ultimate Wash & Wax е одличен начин за зајакнување и продолжување на постоечкиот восок на возилото. Шампон кој содржи вистински карнауба восок и полимери кои го обновуваат длабокиот сјај на бојата.

 

Шампон за миење со восок е совршен начин за чистење и одржавање на сјајот на автомобилот помеѓу редовното нанесување на восок, што ја подобрува вашата заштита и  дава сјај! Традиционалните шампони за восок обично имаат малку пена и даваат послаб сјај и заштита , Meguiars хибридна смеса од премиум карнауба восок и синтетички полимери обезбедува заштита и сјај додека миете.

Ако сакате да користите миење и восок во едно, користете го оној со вистински дисперзиран карнауба восок, Meguiars Ultimate Wash & Wax остава вистински восок на бојата за длабок сјај.

Не содржи сурфактанти ( површниско активни супстанции-surface acting agent )

 

Пакување:  1.42 лит. ( концентрат 128:1 )

https://www.youtube.com/watch?v=44PDf9xAqc0&t=4s

Цена: 

1,200.00 ден

Марка: 

Категорија: