GOLD CLASS LEATHER CONDITIONER - 790ден.

MEGUIARS GOLD CLASS LEATHER CONDITIONER

Ја навлажнува и ја храни кожата за "нов изглед", со UV заштита за да се спречи стареење и избледување на кожата во вашето возило, дава богат и природен сјај, со алое и хидратантни масла за врвно одржување, притоа зачувувајќи го оригиналниот изглед и чувство. Meguiar's Gold Class Leather Conditioner може редовно да се користи за заштита и нега, без да остави бели дамки или вештачки сјај.

За валкани површини, прво чистете со Gold Class Leather & Vinyl Cleaner.
Пакување: 473 ml

 

https://www.youtube.com/watch?v=1T-xBHWm3GQ

 

Цена: 

790.00 ден

Марка: 

Категорија: